Olvasási idő: < 1 perc

Tökéletes nyárutó: Borfagylalt

Micsoda párosítás! Egy finom roséba mártott gyümölcsös jégkrém is már mennyei, de ha konkrétan keverjük az alkoholt a fagylalttal akkor szólni sem bírunk már az első falat után sem.

2 adagnyi recept:

1/2 üveg vörös bor
0,5 dl cukor
2 csésze víz
4 gombóc vaníliafagylalt

1. Sziruppá főzzük a cukrot a vízben.
2. A szirupot keverjük össze a borral és tegyük a fagyasztóba lehetőleg valamilyen lapos edényben.
3. Félóránként keverjük meg a jegesedő szirupos bort. Négy óra kell neki mialatt összeáll.
4.  Ha készen van, akkor öntsük fele-fel arányban két-két gombóc pohárba szedett vaníliafagylaltra. Gazdagíthatjuk a borból visszaköszönő gyümölccsel a tetejét.

Szoknya és Nadrág Magazin

Az élet sokszínű, ahogyan mi magunk is azok vagyunk. Témáinkat az életből merítjük, írásainkkal az élet valódiságát mutatjuk meg. Tőlünk mindenkinek. Embereknek emberségesen.

Szólj hozzá!

Van gondolatod, tapasztalatod a témában? Írd meg a véleményed vagy történeted a Facebook-oldalunkon – kíváncsiak vagyunk, te hogyan látod!

Oszd meg a cikket!

Ha úgy érzed, másnak is adhat ez a cikk valamit, oszd meg bátran – egy jó gondolat néha messzebb gyűrűzik, mint hinnénk.

Ha tetszik a magazin:

Támogass bennünket, hívj meg egy kávéra.

 

Olvasd el ezt is

Jóllét, ami továbbgondolkodtat

Válogatott írások testi-lelki egyensúlyról, önismeretről és az emberi létről.

Ebben a válogatásban olyan cikkeket szemlézünk, amelyek túlmutatnak a felszínes jóllét-tanácsokon. Gondolatébresztő írások test és lélek kapcsolatáról, életmódváltásról, belső munkáról – hogy a mindennapi jól-létből valódi jóllét lehessen.
Az élet sokszínű, ahogyan mi magunk is azok vagyunk.

Témáinkat az életből merítjük, írásainkkal az élet valódiságát mutatjuk meg.

Tőlünk neked.

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Lépj be az Olvasói Sarokba különleges tartalmakért!
© 2017-2025 Szoknya és Nadrág Magazin – Minden jog fenntartva.