Főzni Bárki Tud letölthető receptgyűjteményben csupa olyan receptet olvashat, amiket mi magunk is elkészítettünk.

Korábban megjelent Hétköznapok a konyhában: soha ne felejtsük el, hogy főzni bárki tud – című írásunk megjelenésével jött az ötlet, szedjük össze a Szoknya és Nadrág Magazinban megjelent recepteket. 

Az e-bookban letölthető receptgyűjteményben talál mind a négy évszaknak megfelelő recepteket, ünnepekhez kapcsolódakat. Étvágygerjesztő koktélokat –frissítőket és melengetőket, leveseket, főzelékeket, egytálételeket, sülteket, süteményeket és desszerteket is. Válogasson kedvére a hazai és nemzetközi receptekből.

Főzni Bárki Tud

Fiziológiai szükségletünk egyik alappillére az evés. Étel nélkül nem is élnénk. Az ételt valakinek el is kell készítenie. Beszerezni a hozzávalókat, tálalni. Megtervezni a heti vagy havi menüt. Esetleg a már meglévő alapanyagokból kreálni valami finomságot. Ehhez adunk segítséget azzal, hogy megmutatjuk főzni tényleg bárki tud. 

A gyűjteményt érdemes időről-időre újra letölteni, mert a náluk megjelenő finomságokkal újra és újra frissítjük a kiadványt.

Szívesen látjuk az ön kedvenc receptjét is benne, küldje el ehhez nekünk az info@szoknyaesnadrag.hu e-mail címre, a tárgyba pedig írja be: Kedvenc receptem.

Forrás információ

Főzni Bárki Tud letölthető receptgyűjteményben csupa olyan receptet olvashat, amiket mi magunk is elkészítettünk, és alkalomadtán lefotóztunk. A letölthető receptgyűjteményben a receptek és a hozzájuk tartozó fotók eredetét a letölthető összeállításban ritkán jelöltük, de itt a Szoknya és Nadrág Magazin weboldalán a recepteknél megtalálhatóak.

Kellemes sütés-főzést és jó étvágyat kívánunk!

Üdvözlettel: Szoknya és Nadrág MagazinA receptgyűjtemény grafikáját a Kommunikáció Neked készítette.