A Puskin mozi 2010. szeptembertől indította útjára a legfiatalabb korosztálynak szóló hétvégi vetítés-sorozatát, a Legkisebbek mozija címen. A programot az aktuális filmkínálatban szereplő-, illetve régebbi gyerekfilmek adják. A vetítések mellett koncertek, bábjátékok is várják a kisgyerekeket.


A kicsik, 3-9 év közöttieknek hétvégi vetítések 10.00 órától indulnak gyermekbarát környezetben (csökkentett hangerő, kis jelzőfény) nyitott ajtók mellett, biztosítva így, hogy a gyerekek komfortosan érezzék magukat a vetítés ideje alatt, kimehessenek, ha ki kell és ne érezzék bezárva magukat. A vetítés tartama mintegy ötven-kilencven perc, ez egy teljes filmet vagy több, rövidebb epizódokból álló egyórás blokkot jelent.

A Legkisebbek mozijában gyerekbarát körülmények között vetítenek klasszikus mesefilmeket. Találkozhatnak a kicsik Gryllus Vilmossal, fellép a Kolompos együttes, a Kaláka és az Eszter-lánc mesezenekar.

A koncertek és a vetítések mellett a legnépszerűbb bábelőadások is láthatóak a Kuckóban: a Nefelejcs Bábszínház elhozza Kippkoppot, Boribont, A süni és a kislányt, valamint a Télapót. Míg a Fabula társulat a Mazsolával és a kis Vukkal lepi meg a gyerekeket.

Jegyárak:

Legkisebbek mozija: 800 Ft

Nefelejcs Bábszínház, Fabula Bábszínház, Ametist Bábszínház: 1400 Ft
Kolompos, Belvárosi Betyárok, Kárász Eszter és az Eszter-lánc mesezenekar: 1650 Ft
Gryllus Vilmos, Kaláka: 2000 Ft

PUSKIN MOZI
1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 18.

További információ elérhető itt: http://kucko.puskinmozi.huJegyvásárlás: www.artmozi.hu és a www.puskinmozi.hu oldalakon.

Fotó: Puskin mozi