Idén már nyolcadik alkalommal rendezik meg az Országos Beatles Találkozót. Az esemény házigazdája a The Bits Beatles emlékzenekar az idén 80 George Harrison szelleme előtt tisztelegve egy neki dedikált koncertblokkal indítja a fesztivált. A fesztiválon természetesen a Beatles zenéje játssza mindig a főszerepet, de a korábbi évektől eltérően idén még inkább a zene kap hangsúlyt. Derecskei Zsolt főszervező minden alkalommal elküldi olvasóinknak a programkínálatot.

Napos vasárnapra számítanak a szervezők az esemény napjára, amikor minden a Beatlesről szól. Az Országos Beatles Találkozó szakmai támogatója a Höfner Guitasa. A német hangszergyártó idén is felajánlott egy basszusgitárt a rendezvény dalkitalálós kvízjátékára, amiben egészen apró zenei töredékekből kell kitalálni a Beatles dalokat.

Derecskei Zsolt főszervezőjétől megtudtuk, mindig figyelnek a közönség visszajelzéseire a helyszínen és közösségi médiában is. A tavalyi nagy közönségsikerre való tekintettel az idei évre visszahívták Petruska Andrást a fesztivál vendégelőadójaként. Vendég-zenekaruk pedig Lucy in Da Ska With Diamonds lesz, akik egész különleges adaptációban, Ska stílusban adják majd elő a jól ismert dalokat. Hiszen ezen a napon minden a Beatlesről szól a Kobuci Kertben.

Helyszín: Kobuci Kert- 1033 Budapest, Főtér 1.
Időpont: mint mindig, most is Paul McCartney születésnapja, 2023 június 18. 16:00 óra
Az esemény kommunikációs támogatói: beatlesgame.comWe Love The Beatles

Honlap: https://thebits.hu

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/770861184282185

YouTube link: https://www.youtube.com/watch?v=xXDO7U6Xrrs