
4 paradicsom
½ uborka
4 szál újhagyma
2 különböző színű kaliforniai paprika
½ gránátalma
1 fél Római saláta vagy egy csokornyi aprított menta
½ csésze méz
1 marék friss petrezselyem
pita
1 citrom kifacsart leve
7 evőkanál olívaolaj
2 fokhagyma
szegfűszeg apróra vágva
½ csomag petrezselyem
1/2 csomag mentalevél
só, almaecet
Aprítsuk fel nem túl kicsi darabokra a zöldségeket. Rendezzük el egy szép tálban egymással. Keverjük össze a mártás hozzávalóit. A salátát tűzdeljük meg a pita darabokkal. Öntsük rá a mártást. Szórjuk meg a gránátalma magjaival.
Fotó: Pekka Holmström
Van gondolatod, tapasztalatod a témában? Írd meg a véleményed vagy történeted a Facebook-oldalunkon – kíváncsiak vagyunk, te hogyan látod!
Ha úgy érzed, másnak is adhat ez a cikk valamit, oszd meg bátran – egy jó gondolat néha messzebb gyűrűzik, mint hinnénk.
Támogass bennünket, hívj meg egy kávéra.
Olvasd el az Adatkezelési tájékoztató-t.