A tavalyi ünnepidőszak mozifilmje a Hivatali Karácsony, Jennifer Aniston főszereplésével sok mindent elárult arról mi történik az év végi céges karácsonyi bulikon.

Most azt kellene mondanom, hogy a karácsonyi céges buli, az kérem, vállalati titok, és így persze nem szólhatok egy szót sem.  Vagy lehetnék szemérmes és mondhatnám, hogy erről fogalmam sincs mert, én minden alkalommal már este tíz órakor hazamegyek.

De el kell árulnom a nagy titkot, nem megyek haza este tízkor, de még éjfélkor sem…sőt, ez az egyetlen buli, ahonnan bizony, bizony hajnal kettő előtt nagyjából senki nem távozik…én főleg nem, miért is nem?

10 ok, amiért én is szeretem az office-christmas-t

  1. Mindenki elegánsan ki van öltözve – igen, ez néha minden lány szívének kell
  2. Olyan kollégákkal is összefuthatunk, akikkel év közben csak e-mailes kapcsolatban vagyunk (Jé, ez a szexi bariton, ilyen slampos? Vagy ez a mindent szabotáló majom egy vonzó dög?)
  3. Kötetlen hangulatban a főnökhöz is könnyebben odamerünk menni. Kéne már egy kis fizetés emelés. Vagy lecserélhetnénk a gépparkot. 
  4. Egy kevésbé kedvelt kollégáról kiderülhet, hogy tök jó fej
  5. Olyan ételt is megkóstolhatunk, amit mi magunknak sose választanánk
  6. Tánc közben közelebbi viszonyba kerülhetünk azzal, akit eddig csak messziről néztünk
  7. Ingyen van a pia!
  8. Ingyen van a szesz!
  9. Ingyen van a pia!
  10. És a végére hagytam a legjobbat: A CÉG állja a számlát!!!!…vagy ezt már mondtam????

10+ 1…..végre egy igazán szaftos pletyka!

Összességében le kell szögeznem: a céges karácsonyi party jó buli, ha olyan helyen dolgozunk, ahol tartanak ilyet, hát hajrá Mindenkinek induljon bulizni, aki teheti!

#officechristmas#party#maafonokistancol

Kép: Shutterstock