Vannak emberek, akik akkor is szeretik nézni az ingatlanpiac kínálatát, amikor egyáltalán nem terveznek költözni. Álmodoznak, terveznek, lakberendezési ötleteket merítenek. Diana hercegnő egyik kedvenc ingatlana most 22 év után került a kínálatba. Öt emeleten 431 négyzetméter.

Nem szoktunk írni az ingatlanpiacról, pláne nem a külföldiről. De Diana hercegnő egykori kedvenc ingatlana mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Nem tudok, mert én is azok közé tartozom, akik gyakran nézik az eladó ingatlanok kínálatát, nem csak hazánkban, külföldön is. Bécsben, Umeå-ban, Salzburgban vagy éppen Londonban, de még Avignonban is.

Igazán ritkaság számba megy jelenleg az a londoni rezidencia, amely egykor Diana hercegnő apjának és mostohaanyjának adott otthont. Az előkelő Mayfair negyedben található öt hálószobás és hét fürdőszobás ingatlant több mint két évtizede nem lehetett megvásárolni. Most elérhető a Wetherell kínálatában, mindösszesen csak 10 950 000 Angol Fontunknak kell hozzá lennie.

A Farm street 24. szám

A zöldellő Hyde Park mellett található elegáns negyedben György-korabeli házakkal, exkluzív hotelekkel és ínyenc éttermekkel találkozhatunk. Itt a Farm Street 24. szám alatt található egy ötemeletes épület, ami az 1980-as évek elején épült. Diana hercegnő édesapja Earl Spencer 1990-ben vásárolta ajándékba második feleségének, Raine Spencer grófnőnek. És bár Diana kezdetben nem állt szoros kapcsolatban az apja feleségével, Diana válásakor ez megváltozott, és a két nő között megerősödött a kötelék, Diana ekkor gyakran megfordult a Farm Street 24-ben.

Az ötemeletes épületben rengeteg nyitott terület van, teraszok az alsó szinten és a földszinten és egy hangulatos tetőtéri terasz is a ház tetején, valamint egy személyzeti lift is, mindez 431 négyzetméteren. A két hálószobás lakosztályok a második emeleten találhatók, mindkettő luxus öltözővel és nagy fürdőszobával. A legfelső emeleten található egy önálló lakosztály, amely egy hálószobát, öltözőt és fürdőszobát foglal magában, valamint egy hangulatos nappalit, amely a déli fekvésű tetőteraszra vezet. A személyzeti tér az alsó szinten található: hálószobát, fürdőszobát és konyhát is magában foglal.

Az ingatlanról egy letölthető brosúrát is talál az érdeklődő, ha még több mindenre kiváncsi: ITT


Forrás és fotó: Wetherell és ITT