Már csak két hét és vége a nyárnak, szeptembertől a szabadságolások nagy részének is, a feladataink bőven besűrűsödhetnek. Használjuk okosan a mobilunkat, ha már egyre inkább hivatottak arra, hogy helyettünk gondolkodjanak.

Ahogy közeledünk a szeptemberhez, úgy sokasodnak meg a feladataink. Bár belefér a naptárba még némi nyaralás, sőt vannak, akik kimondottan a főszezon végén indulnak el, de már számolnunk kell azzal, hogy lassan itt az ősz.

Íme néhány mobil alkalmazás arra, hogy könnyebben tervezzünk, jobban átlássuk a teendőinket és hatékonyabban használjuk ki az időnket. Már nem sokáig lesz meleg, hamarosan eljön az ősz.

1. Todoist

Mikor hol, mit és kinek kell csinálnom? A Todoist az az alkalmazás, ami napi szinten tehermentesíti a fejünket az ilyen és hasonló kérdésektől a hétköznapi rohanás során. Egy professzionális feladat management eszköz, ami az asztali gépünk böngészőjéből, laptopra telepítve, vagy mobil applikációként, plusz beépülő modulként még számos, gyakran használt helyen, mint például a Gmail, Outlook, vagy Chrome elérhető, azaz a saját gondolkodásunkhoz igazodva használhatjuk.
Van hely-alapú emlékeztető funkciója, nagyon sokrétűen tudunk feladatokat benne csoportosítani, egymás alá vagy fölé helyezni. Alapjában véve ingyenes, a címkézést és emlékeztetőt kivéve. Töltsd le az iOS alkalmazást itt. Töltse le az Android alkalmazást  itt.

2. Any.do

Ez az alkalmazás nemcsak segít emlékezni a napi tennivalókra hanem ki is tudjuk pipálni benne az elvégzett feladatokat. Ingyenes, IOS és Android-os verzióban is letölthetőek. Egyszerű, könnyen átlátható. Férfiasan egyszerű. Töltsd le az iOS alkalmazást itt. Android letöltés meg itt.

3. Evernotes

Nincs önnél papír és toll? Felírna valamit? A legegyszerűbb mobil jegyzetfüzet az evernotes. Jól rendszerezhető. A jegyzeteket mappába lehet rendezni, azokat gyűjteményekbe, lehet kiemelt jegyzeteket megadni, minden jegyzetet egyesével tag-elni.  Ingyenes, felhő alapú éppen ezért bárhonnan elérhető alkalmazás. IOS és Android-os telefonokra egyaránt tökéletes.  Egyszerű design. Átláthatóság.  Töltse le az iOs alkalmazást itt.  Android letöltés itt.

4. Cozi

Ez az alkalmazás egész család programját tartja egyben. Segít rendszerezni minden családtag életét és a feladatokat is átláthatóbbá teszi a feladat listák, bevásárlási listák, közös online élménynapló vezetésével. Ingyenes, ráadásul letölthető a Google Play-ről és az App Store-ból is.

5. LastPass

Azoknak, akik mindig elfelejtik a jelszavaikat. Nem tudnak belépni az e-mail fiókba, az online bankba, a szolgáltatói fiókba vagy a facebook oldalra. Cetlikre, boríték hátuljára, mobilba írják be a jelszavakat, majd nem lelik azokat.  A LastPass megjegyzi helyettünk a kódokat. iOS alkalmazás letöltésére kattints  ide . Töltse le az alkalmazást az Androidra itt.

6. Pocket

Egy alkalmazás azok számára, akik szeretnek híreket, online magazinokat olvasni, böngészni a netet, de kevés idővel rendelkeznek. A Pocket app tárolja a számunkra érdekes cikkeket, hogy a későbbiekben könnyen elővehessük azokat.
Töltse le az alkalmazást iOS ide . Töltse le az alkalmazást az Android itt.

Fotó: Pixabay