Évadnyitó premier szeptember utolsó hétvégéjén az ExperiDance társulat előadásában. Az ismert Hamupipőke történet az elveszett cipővel és a megtalált boldogsággal ezúttal ősi tartalmi formájában, a társulat saját felfogásában kel életre.

A mesemucical alkotói visszalépnek az eredeti történethez, kiegészítve az együttesre jellemző színpadi különlegességekkel, rendkívüli látványelemekkel. Az előadásban látványos táncegységek, gyönyörű dalok és zenék, ezúttal prózai jelenetekkel tarkítva népszerű színészek előadásában, mindezt olyan LED díszlet-látvány elemekkel megvalósítva, amilyet Magyarországon ebben a formában még nem láthatott a közönség.

A mesemusical történetében, a saját otthonában cselédként tartott lánynak a könyveiből varázslattal életre kelő legkülönfélébb mesefigurák az egyetlen vigaszai. Ők segítenek megtalálni Hamupipőkének a méltó életet és boldogságát, a feleséget kereső Herceg oldalán. Ehhez azonban még sok izgalmas kalandot kell átélniük, mert a boldogságot bizony nem adják oly könnyedén.

Négy jegytípusban 6 500 és 10 000 Forint közötti áron érhető el.

Helyszín: RaM Colosseum 1133 Budapest, Kárpát u. 23.