A meztelen test mai napig tabu sokak számára. A saját testünk elfogadása az idő haladtával is nehéz ügy. Ez ellen is megy Nude Yoga Girl, aki művészi szintre viszi a jógapozíciókat. Tele van vele az Instagram.

Edzés, sport, diéta, fogyokúra, szépségápolás, smink, frizura, öltözködés amivel csak lehet igyekezünk szépíteni önmagunkat. Takarni, leplezni ami nem oly szép rajtunk, és kiemelni, hangsúlyozni, amit annak tartunk. Szépnek önmagunkon.

A huszonöt éves Nude Yoga Girl néven futó instagramozó ruhák nélkül, mezítelenül pózol, fekete-fehér koloritban. Több, mint 685 000 követője van már. A jógapozíciókról készült képeket egy stúdióban készítik el, és nem photoshoppolják, de ennél többet nem tudunk róla. Inkognitóban marad.

Fontos megjegyeznünk, hogy a lefotózott pózokon ugyan a lány meztelen, ám a képek sehol nem mutatják a test intim részeit. A képei gyönyörűek, nem obszcének, nem közönségesek. Megmutatja, mennyire szép az emberi test a jógagyakorlása közben. Harmónia, egység és egyensúlyt teremtenek.

Kép: nude_yogagirl instagram